Marijana Tokić tajnica dekana  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Renata Prce Antunović, dipl. iur.     tajnica Fakulteta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Anka Pehar, prof. njem. jezika     voditeljica knjižnice Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Božo Penavić, prof. fizike     voditelj službe za informacijske tehnologije    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirela Šakota,  voditeljica službe za financije i računovodstvo  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Branka Šunjić, dipl. iur.     samostalni referent u knjižnici Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Edita Soče viši referent u studentskoj službi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Toni Cvitković referent za tehničko održavanje objekta - domar   
Lidija Bošnjak spremačica  
Angelina Soldo spremačica