Marijana Tokić tajnica dekana  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Renata Prce Antunović, dipl. iur.     tajnica Fakulteta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mr. sc. Tatjana Džeba, dipl. ing. građ. voditeljica ureda za projekte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mr. sc., Anton Vrdoljak, mag. educ. math. et phys. viši referent za informacijske tehnologije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Anka Pehar, prof. njem. jezika     voditeljica knjižnice Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Željko Mikulić, dipl. ing. građ. voditelj laboratorija za mehaniku, materijale i konstrukcije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Renata Ivelja, dipl. ing. građ. voditeljica studentske službe Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Božo Penavić, prof. fizike voditelj službe za informacijske tehnologije    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirela Šakota, dipl. oec. voditeljica službe za financije i računovodstvo  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Branka Šunjić, dipl. iur.     samostalni referent u knjižnici Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Edita Soče viši referent u studentskoj službi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Berislav Gudelj referent za tehničko održavanje objekta - domar  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Lidija Bošnjak spremačica  
Angelina Soldo spremačica