Alumni GF - poziv na godišnje zasjedanje skupštine

Predsjednik Upravnog odbora Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (u daljem tekstu: AGFSVEMO) saziva zasjedanje godišnje Skupštine AGFSVEMO-a. Skupština će se održati 14. travnja 2023. godine u 18.00 sati kombinirano, u prostorijama Fakulteta - u amfiteatru.

Više...

Studijski posjet gradilištu mosta Počitelj

studijski posjet most pocitelj

U petak, 13. 5. 2022., u organizaciji Alumnija Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Heringa d.d. organiziran je studijski posjet gradilištu mosta Počitelj na koridoru Vc. U posjetu su sudjelovali studenti prve godine diplomskog studija građevinarstva sa smjera konstrukcije u pratnji profesora i asistenata, kao i profesori i studenti sa Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu.

Opširnije...

Održan Okrugli stol - Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta

alumni gf okrugli stol 1

Udruženje Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organiziralo je okrugli stol na temu „Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta“ dana 1. srpnja 2021. godine u 11:00 sati u prostorijama Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Opširnije...

Održan Okrugli stol - Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okrugli stol - Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta

Udruga Alumni GF organizira Okrugli stol Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta koji će se održati 1. srpnja 2021. godine u 11:00 sati na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Poziv i program

 
 
 

Alumni GF - poziv na godišnje zasjedanje skupštine

Podsjećamo vas da je za danas u 18.00 sati sazvana godišnja Skupština udruge Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (AGFSVEMO). Skupština će se održati kombinirano, u prostorijama Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru - u amfiteatru i online istovremeno.

Više...

Alumni GF - poziv na godišnje zasjedanje skupštine

Predsjednik Upravnog odbora Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (u daljem tekstu: AGFSVEMO) saziva zasjedanje godišnje Skupštine AGFSVEMO-a. Skupština će se održati 18. ožujka 2021. godine u 18.00 sati kombinirano, u prostorijama Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru - u amfiteatru i online istovremeno.

Više...

Odgađa se zakazana godišnja skupština AGFSVEMO

Poštovani članovi AGFSVEMO,

sukladno novonastaloj situaciji, a u cilju preventivnog djelovanja, s obzirom na pojavu corona virusa (COVID–19), odgađa se ranije zakazana godišnja skupština AGFSVEMO. Informacija o novom terminu održavanja bit će pravovremeno objavljena.

Tečajevi Revita

Poštovani bivši studenti, članovi ALUMNI-ja, 

zadnjih godina Građevinski fakultet u suradnji s poduzećem INTELIKA d.o.o. Zagreb organizira tečajeve Revita za studente Fakulteta. Ukoliko ste zainteresirani za Revit, tečajevi se mogu organizirati i za bivše studente. Zainteresirane molimo da se jave na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te da naznače nivo poznavanja Revita kao i nivo željenog programa obuke istoga.