Održan Okrugli stol na temu Cestovna mreža Mostara i cijele Hercegovine - jučer, danas, sutra

okrugli stol cestovna mreza

Dana 19. prosinca 2023, je u amfiteatru Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održan OKRUGLI STOL pod nazivom Cestovna mreža Mostara i cijele Hercegovine - jučer, danas, sutra. Organizator Okruglog stola je udruga Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Opširnije...

OKRUGLI STOL pod nazivom Cestovna mreža Mostara i cijele Hercegovine - jučer, danas, sutra

Pozivnica Okrugli stol 12 2023 2

Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira OKRUGLI STOL pod nazivom Cestovna mreža Mostara i cijele Hercegovine - jučer, danas, sutra koji će se održati 19. prosinca 2023. godine s početkom u 11:00 sati u amfiteatru Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Opširnije...

Alumni GF - poziv na godišnje zasjedanje skupštine

Predsjednik Upravnog odbora Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (u daljem tekstu: AGFSVEMO) saziva zasjedanje godišnje Skupštine AGFSVEMO-a. Skupština će se održati 14. travnja 2023. godine u 18.00 sati kombinirano, u prostorijama Fakulteta - u amfiteatru.

Više...

Studijski posjet gradilištu mosta Počitelj

studijski posjet most pocitelj

U petak, 13. 5. 2022., u organizaciji Alumnija Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Heringa d.d. organiziran je studijski posjet gradilištu mosta Počitelj na koridoru Vc. U posjetu su sudjelovali studenti prve godine diplomskog studija građevinarstva sa smjera konstrukcije u pratnji profesora i asistenata, kao i profesori i studenti sa Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu.

Opširnije...

Održan Okrugli stol - Razvoj cestovne mreže Hercegovine i Mostara kao prometnog središta