Održano natjecanje MJERI, CRTAJ, GRADI!

mjeri crtaj gradi 2024

U petak 12. travnja 2024. godine na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održano je natjecanje MJERI, CRTAJ, GRADI! koje su organizirali članovi Međunarodne udruge studenata građevinarstva IACES LC MOSTAR, Studentski zbor i Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru

Opširnije...

Collegium Artisticum 2024 - ARHITEKTURA: Nagrada u kategoriji IDEJA za našu asistenticu na studiju arhitekture i urbanizma ANU BOGDANOVIĆ

Collegium Artisticum 2024 - ARHITEKTURA: Nagrada u kategoriji IDEJA za nasu arhitekticu na studiju arhitekture i urbanizma ANU BODANOVIC

Međunarodni žiri Collegium Artisticum 2024 - Arhitektura, Maruša Zorec iz Slovenije, Tonči Čerina iz Hrvatske i Željko Kusić iz Bosne i Hercegovine je u kategoriji IDEJA dodijelio nagradu našoj asistentici na studiju arhitekture i urbanizma Ani Bogdanović.

Opširnije...

Build it first

Build it first

Naši studenti su sudjelovali na međunarodnoj konferenciji studenata građevinarstva, arhitekture i geodezije nazvanoj ,,Build it first'', koja se održavala od 21. do 24. ožujka 2024. na Zlatiboru. Tijekom ovog događaja, naši studenti su obogatili svoje znanje u područjima navedenih struka, aktivno sudjelovali u predavanjima stručnjaka te razmijenili iskustva s kolegama iz drugih zemalja. Čestitke kolegama iz Novog Sada na odličnoj organizaciji.

Opširnije...

LC meets LC

LC meets LC

Po prvi puta do sada, naši studenti, članovi međunarodne udruge studenata građevinarstva IACES LC Mostar, organizirali su događaj "LC meets LC" na kojem su imali priliku ugostiti kolege iz LC Beograda. 

Opširnije...

Studenti našeg fakulteta i čanovi udruge IACES LC Mostar na međunarodnom događaju Istanbuild Week

Istanbuild Week

Od 25. veljače do 3. ožujka 2024. studenti našeg fakulteta i članovi udruge IACES LC Mostar, Katarina Ćorić i Ante Laštre prisustvovali su međunarodnom događaju “Istanbuild Week” koji je organizirao BÜYAP/IACES LC Boğaziçi.

Opširnije...

Otvorena Međunarodna studentska konferencija Valja nama preko 2024

valja nama preko 2024 otvaranje

U srijedu 13. ožujka 2024. započela je s radom Međunarodna studentska konferencija Valja nama preko 2024 koju organizira Studentski zbor Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Opširnije...