Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove dodijelila geodetsku opremu i instrumente Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru

Federalna uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove dodijelila geodetsku opremu i instrumente Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru

Danas, 5. 7. 2024. godine na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru je upriličena primopredaja i  potpisivanje Ugovora o korištenju dodijeljene geodetske opreme i instrumenata između Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove, koju zastupa direktor Željko Obradović, dipl. ing. geodezije i Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru,  koga zastupa dekanica prof. dr. sc. Maja Prskalo.

Opširnije...

Završna prezentacija studentskih radova na iz Urbanizma 2 u 2023./2024.

Urbanizam 2 - Završna prezentacija 2024

U srijedu, 26. lipnja 2024., u zgradi Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održana je završna prezentacija studentskih radova na urbanističkom rješenju stambenog naselja Sjeverni logor. 
Programski zadatak osmišljen je u ljetnom semestru iz predmeta Urbanizam II, na atraktivnoj lokaciji.

Opširnije...

Završna prezentacija studentskih radova iz Arhitektonskog projektiranja 2 u 2023./2024.

Arhitektonsko projektiranje 2 - Završna prezentacija 2024
U subotu 29. lipnja 2024., u zgradi Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije, održana je javna prezentacija radova studenata 1. godine Studija arhitekture i urbanizma. Prezentacija je bila završni čin nastave predmeta Arhitektonsko projektiranje 2. 

Opširnije...

SPONGECITY – Stakeholders Meeting broj 2

SpongeCity Atkeholders Meeting 2

U dva dana na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru održan je drugi regionalni sastanak dionika Interreg Dunaube projekta SpongeCity.

Najprije je 26. 6. 2024. održan sastanak na kojem je studentima sveučilišnog diplomskog studija građevinarstva - smjer hidrotehnika te studentima preddiplomskog studija građevinarstva predstavljen Interreg Danube projekt SpongeCity, a dana 28. 6. 2024. i s ostalim pozvanim dionicima koji su bili u mogućnosti doći na sastanak: djelatnik Agencije za vodno područje Jadranskog mora Mostar i djelatnik Regionalne razvojne agencije REDAH Mostar. 

Opširnije...

PREZENTACIJA ZAVRŠNOG RADA POSLOVNE ZGRADE E-LAB

Poslovne zgrade 2024 - Završna prezentacija 2024

Urbanističko-arhitektonski studio – završni rad studenata 3. godine A+U
Studentska prezentacija Završnog rada Preddiplomskog sveučilišnog studija A+U okupila je 22 studenta 3. godine studija Arhitekture i urbanizma. Prezentacija je održana subotu 15. lipnja 2024. godine u zgradi Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru.

Opširnije...

Završna prezentacija na kolegiju Stambene zgrade 2 u akademskoj 2023./2024.

Stambene zgrade 2 - Zavrsna prezentacija 2024

Završna prezentacija studenata druge godine preddiplomskog studija Arhitekture i urbanizma na Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru iz kolegija Stambene zgrade II održana je 15. lipnja 2024. godine. 

Opširnije...