Natječaj Sveučilišta Masaryk u Brnu za mobilnost studenta i osoblja

municzs

Sveučilište Masaryk u Brnu raspisalo je Natječaj za razmjenu studenata i osoblja u okviru Erasmus+ programa za akademsku 2021./2022. Na raspolaganju su dvije studentske stipendije (trajanje pet mjeseci) te dvije stipendije za osoblje (jedna za nastavnike i jedna za administraciju u trajanju od 7 dana zajedno s putovanjem.

Zainteresirani studenti i osoblje šalju svoje prijave izravno Sveučilištu Masaryk u Brnu putem poveznice.

Rok za podnošenje prijava je 30. ožujak 2021.

Studenti se mogu prijavljivati za ljetni ili zimski semestar o čemu se više informacija može pronaći na sljedećoj poveznici.

Izbor kolegija koje studenti mogu slušati na gostujućoj instituciji dostupan je na sljedećoj poveznici.

Napomena studentima: potrebno je upisati kolegije koji su dostupni u semestru za koji se prijavljuju. Također prilikom popunjavanja ugovora o učenju potrebno je dogovoriti s voditeljem studijskog programa ili koordinatorom za međunarodnu suradnju na matičnoj ustrojbenoj jedinici da se upišu kolegiji koji bi bili kompatibilni s postojećima kako bi se isti mogli priznati po povratku s razmjene.

Osoblje je obvezno osim uobičajenih prijavnih dokumenta dostaviti i pozivno pismo s gostujuće institucije/odjela u čemu može biti od pomoći sljedeća poveznica.

U slučaju bilo kakvih dodatnih zahtjeva može se pogledati sljedeća poveznica.

Budući da se sve razmjene odvijaju u uvjetima pandemije uzrokovane virusom COVID-19 preporuka je da zainteresirani kandidati prate epidemiološku situaciju na gostujućoj instituciji putem sljedeće poveznice.

Rezultati o uspješnosti zaprimljenih prijava bit će objavljeni najkasnije do 15. travnja 2021.