Online prezentacija mogućnosti Alumni udruženja Zapadnog Balkana

WBAA logo

Danas (13. prosinca 2021.) će biti održana online prezentacija Alumni udruženja Zapadnog Balkana (Western Balkans Alumni Association - WBAA) u kojoj će biti predstavljene prilike i mogućnosti koje nudi WBAA. Prezentaciju će održati mr. sc. Adnan Rahimić, predstavnik Bosne i Hercegovine u Alumni udruženju Zapadnog Balkana.

Trenutno je otvoren poziv za dodjelu grantova u okviru WBAA. Radi se o financiranju različitih projektnih ideja između 5.000 do 10.000 € (ovisno od kkavom projektu je riječ).

Ovo udruženje okuplja sve sudionike Erasmus+ i ostalih programa mobilnosti ili profesionalnih usavršavanja financiranih iz EU fondova (studenti, nastavno/znanstveno osoblje te nenastavno osoblje) koji dolaze iz područja zemalja Zapadnog Balkana. Pored stvaranja alumni mreže na području BiH, ali i Zapadnog Balkana, promocije zajedničkog rada u regiji, profesionalnog usavršavanja i obuka kroz razna usavršavanja, članovima WBAA se nudi mogućnost prijavljivanja svojih projektnih ideja i dobivanja grantova za njihovu implementaciju. 

Online prezentacija bit će održana putem platforme Zoom. Svi oni koji su zainteresirani za online prezentaciju trebaju se prijaviti putem donjeg obrasca kako bi dobili pristup Zoom linku.

Registracija za online prezentaciju WBAA