Humanity in Action BiH - ljetni program o ljudskim pravima

HIA 2022 Fellowship Apply Now a

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave studenata/tica za sudjelovanje na virtualnom ljetnom programu o ljudskim pravima kojeg organiziraju:

Humanity in Action Sarajevo - online(6. lipnja – 30. srpnja 2022. godine),

danski Humanity in Action ured u Kopenhagenu - uživo (6. lipnja – 30. srpnja 2022.)

Mapping Inequities Fellowship - online (1. lipnja – 17. srpnja 2022. godine). 

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente/ice preddiplomskog studija, diplomskog studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

Humanity in Action interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u šest gradova i okupljaju preko 110 studenata i mladih profesionalaca iz Europe i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i rasprava sa sveučilišnim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Poziv za prijave otvoren je do 13. veljače 2022. godine putem online aplikacije. Možete biti jedan od studenata/tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..