Natječaj Sveučilišta u Granadi za odlaznu mobilnost doktoranada i osoblja

granada

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Granadi za stipendiranje mobilnosti studenata poslijediplomskog doktorskog studija i osoblja Sveučilišta u Mostaru u okviru Erasmus+ KA107 programa razmjene za  u ljetnom semestru 2021./2022.
Kako broj stipendija nije poznat tako se treba imati na umu da možda neki kandidati neće biti prihvaćeni, a o čemu će krajnju odluku donijeti Sveučilište u Granadi. Prednost će imati prijave studenata poslijediplomskog doktorskog studija čiji minimalni boravak u Granadi treba biti 3 mjeseca, a osoblje se prijavljuje za jednotjednu mobilnost. Kandidati koje se prijavljuju za držanje nastave trebaju realizirati mobilnost najdalje do kraja petog mjeseca, a sve stipendije trebaju biti implementirane do kraja srpnja 2022.
- Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti do 28. ožujka 2022. na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. CV (privitak 1) ili novu verziju putem sljedeće poveznice,
2. Motivacijsko pismo (engleski jezik),
3. Prijepis ocjena na hrvatskom i engleskom jeziku (samo za studente poslijediplomskog doktorskog studija),
4. Ugovor o mobilnosti za studente poslijediplomskog doktorskog studija (privitak), nastavno osoblje (privitak) i za nenastavno osoblje (privitak) - popunjen i potpisan od strane kandidata i ustrojbene
jedinice s koje kandidat dolazi,
5. Potvrda o znanju engleskog ili španjolskog jezika (min. B2),
6. Pozivno pismo s odgovarajuće ustrojbene jedinice  ili odjela Sveučilišta u Granadi (poveznica za odjele na Sveučilištu u GranadiSveučilištu u Granadi),
7. Prijavni obrazac za PDS studente (privitak 5) odnosno za osoblje (privitak 6) - potpisan,
8. Kopija putne isprave.
Sastavni dio ovog Natječaja su tablice kriterija sukladno kojima će biti vrednovane zaprimljene prijave.
Napomena:
- Prijavu je potrebno poslati u PDF formatu - za svaku točku zaseban dokument.
- Mole se kandidati da svakako provjere je li zadovoljavaju COVID-19 uvjete koje propisuje Španjolska. Više informacija se može pronaći na slijedećoj poveznici.
- Natječaj se odnosi na studente doktorskih studija, nastavno i nenastavno osoblje SUM-a.
- Prijave dostavljene izvan zadanog roka neće se uzeti u razmatranje.

Privitak