Sveučilište u Valenciji - Natječaj za studentsku mobilnost u 2022./2023.

univa 2

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Valenciji za stipendiranje studentske mobilnosti u okviru Erasmus+ programa u trajanju od pet mjeseci za zimski semestar 2022./2023.
Rok za podnošenje prijava je 9. svibnja 2022.
Zainteresirani kandidati trebaju na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac (privitak);

2. CV (privitak) ili poveznica na novi obrazac;

3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);

4. Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;

5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;

6. Kopija putne isprave;

7. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:

- Pogledati na stranici Sveučilišta u Valenciji mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
- Studenti su obvezni upisati u ugovor o učenju najmanje 18 ECTS na Sveučilištu u Valenciji od kojih najmanje 50% mora biti na studijskom programu koji studiraju na ustrojbenoj jedinici SUM-a.
- priložiti potvrdu (ukoliko je primjenjivo) ili navesti razinu znanja španjolskog jezika, jer je preporuka partnerske institucije da kandidati s predznanjem španjolskog jezika imaju primat prilikom odabira. Ako su student pohađali kolegij španjolskog jezika na SUM-u za pomoć pri dobivanju potrebne potvrde mogu kontaktirati lektoricu španjolskog jezika Celiu Jiménez putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više informacija o životu studenta na Sveučilištu u Valenciji možete pronaći na sljedećoj poveznici. U privitku se nalazi tablicu kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Privitak