Allplan Student Competition 2022

asc2022 1

Student/ica si studija građevinarstva ili arhitekture i urbanizma? Zanima te digitalizacija građevinske industrije, nove tehnologije, softveri, kvalitetno projektiranje i BIM način rada? Želiš naučiti raditi vrhunske BIM modele ili već imaš razrađene ideja za projekte? Želiš li raditi u Allplan softveru?

Ako na bar jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti sa DA, onda je pravo vrijeme da se prijaviš na drugo po redu regionalno natjecanje Allplan Student Competition i svoje znanje okruniš vrijednim nagradama i nezaboravnim iskustvom!

Prijave su na linku:

https://zfrmz.eu/ZsQQCOJzaKsVZljp2OfK

Allplan Student Competiton u organizaciji Baldinistudija prvo je regionalno natjecanje koje za cilj ima promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektiranja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte. Ove godine pridružili su nam se, osim studenata građevinarstva, i studenti arhitektonskih fakulteta iz cijele regije!

Natjecanje je organizirano kroz dvije faze:

  1. Allplan Faculty Hackathon (fakultetska natjecanja)
  2. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno natjecanje u Podgorici)

U natjecanju sudjeluje 6 država i čak 41 fakultet iz tvoje regije! Osim povezivanja fakulteta, ovo je odlična prilika da upoznaš kolege iz drugih država, stvoriš mrežu poznanstava i profiliraš se na tržištu rada. Natjecanje podupiru mnoge tvrtke iz građevinske i arhitektonske industrije kojima se imaš priliku predstaviti.

I ono možda najzanimljivije – koje su nagrade za pobjednike?

Allplan Faculty Hackaton – Sve pobjednike fakultetskih natjecanja očekuju vrijedne nagrade sponzora, poklon paketi i stručne knjige.

Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno natjecanje u Podgorici):

Laptop + nagrade sponzora i poklon paketi

Tablet + nagrade sponzora i poklon paketi

Earpods + nagrade sponzora i poklon paketi

Ako imaš znanje, prijavi se, a ako imaš još nedoumica i želiš se pripremiti za natjecanje, javi se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i dobit ćeš hrpu edukacijskih materijala koji će te pripremiti na natjecanje!

Sve informacije potražite na emailu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Letak

Facebook stranica: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.bimstudent.net/

Kontakt osoba s Fakulteta: doc. dr. sc. Mladen Kustura - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..