Webinar - prezentacija programa CYPE

cype webinar 1

Pozivamo vas na prvu prezentaciju softvera CYPE na lokalnom jeziku koju će održati AdriaBIM, odjel tvrtke e-DISTI. Pridružite se i uvjerite se u kvalitetan i jednostavan ”workflow” CYPE softvera koji omogućuje jednostavnu i brzu suradnju među svim sudionicima projekta putem BIMserver.center platforme. Otkrijte različite CYPE module i uđite u svijet BIM-a već danas.

Tijek webinara:
1. Prezentacija BIMserver platforme – platforma za dijeljenje i pohranu projekata te komunikaciju sa suradnicima.
2. Portal Frame Generator – program za modeliranje i analizu okvira/rama konstrukcija, unos dimenzija, opterećenja, oslonaca itd…
3. CYPE 3D – program za modeliranje i analizu metalnih konstrukcija. Jednostavan i automatiziran program koji nudi mogućnost projektiranja i analize konstrukcija, a odlikuje ga automatsko rješavanje spojeva uz mogućnost ručne obrade te automatsko dimenzioniranje temelja.
4. CYPECAD – program za modeliranje i analizu betonskih konstrukcija s različitim vrstama zidova, serklaža, greda i ploča. Nudi mogućnost automatskog rješavanja betonske konstrukcije, temelja i armature. Veoma jednostavan za korištenje i uvelike automatiziran.
Svi CYPE programi nude automatsko generiranje crteža i mogućnost izvoza u DWG datoteke te izradu troškovnika.
LINK ZA PRIJAVU: https://forms.gle/eUnkvCc5gPg6ueCz5