PREDAVANJE ARHITEKATA PERE ĆEŠKIĆA I BORISA SOLDE + PREZENTACIJA STUDENTSKIH RADOVA 1. GODINE + IZLOŽBA ODABRANIH STUDENTSKIH RADOVA

aiu plakat PC i BS + tribine 2

Pozivamo vas na PREDAVANJE ARHITEKATA PERE ĆEŠKIĆA I BORISA SOLDE koje će se održati u prostoru amfiteatra na kampusu Sveučilišta u petak 24. lipnja u 21 sat.

Predavanju će prethoditi PREZENTACIJA STUDENTSKIH RADOVA 1. GODINE s kolegija Arhitektonsko projektiranje 2 na temu 'Tribina / Promatranje' koja će započeti u 19 sati.

Prateća IZLOŽBA ODABRANIH STUDENTSKIH RADOVA kroz proteklih pet akademskih godina bit će otvorena tijekom petka 24. lipnja u prostoru Studija A+U na prvom katu Fakulteta.

O arhitektima:
Pero Ćeškić i Boris Soldo svoju arhitektonsku suradnju započinju 2012. godine projektom Franjevačkog kompleksa u Širokom Brijegu. Od 2016. do danas djeluju preko arhitektonskog ureda Ceding d.o.o. Široki Brijeg. U proteklih 10 godina sudjeluju na više arhitektonskih natječaja u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj gdje i realiziraju velik dio svojih projekata. Osnivaju Društvo arhitekata Širokog Brijega, organiziraju studentske radionice, sudjeluju u nastavi Studija arhitekture i urbanizma Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije u Mostaru te Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu.