Šlesko tehnološko sveučilište u Gliwicama - Natječaj za studentsku mobilnost

silesian university

Otvoren je Natječaj Šleskog tehnološkog sveučilišta u Gliwicama iz Poljske za studentsku mobilnost u okviru Erasmus+ programa u trajanju od pet mjeseci u zimskom ili ljetnom semestru akademske godine 2022./2023.

Studenti prvog i drugog studijskog ciklusa mogu se prijaviti za mobilnost za 2 (dvije) stipendije odobrene za studente Sveučilišta u Mostaru u području inženjerstva, građevinarstva, arhitekture, elektrotehnike, strojarstva, računarstva, ekonomije, stranih jezika, primijenjene matematike i fizike.

Rok za podnošenje prijava je 22. srpnja 2022. do 12:00 sati.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

- Prijavni obrazac (privitak);
- CV (privitak); ili poveznica na novi obrazac;
- Potvrdu o znanju engleskog jezika B2;
- Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
- Kopija putne isprave;
- Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici (privitak).

Preporuka studentima:

pogledati na stranici Silesian University of Technology u Gliwicama mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
U privitku dostavljamo tablicu kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Privitak