Natječaj Sveučilišta Bordeaux Montaigne za stipendiranje studentske mobilnosti

bordeaux montaigne universite logo

Otvoren je natječaj Sveučilišta Bordeaux Montaigne za stipendiranje studentske mobilnosti u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023.u okviru Erasmus+ programa.
Rok za podnošenje prijava je 25. listopada 2022.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2. CV ili poveznica na novi obrazac;
3. Potvrdu o znanju engleskog ili francuskog jezika B2;
4. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
5. Kopija putne isprave;
6. Popunjen ugovor o učenju ili plan aktivnosti tijekom mobilnosti (za studente doktorskog studija) i potpisan od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici.

Preporuka studentima:

- pogledati na stranici Sveučilišta Bordeaux Montaigne mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.

- informacija o koordinatorima za pojedina partnerska sveučilišta Sveučilišta Bordeaux Montaigne dostupna su na sljedećem popisu;
- prednost prilikom nominacije će imati studenti koji imaju određeno predznanje francuskog jezika (potrebno je priložiti odgovarajuću potvrdu o stupnja poznavanja francuskog jezika);
- studenti koji budu odabrani za mobilnost na kolegije koji se predaju na engleskom jeziku tijekom mobilnosti će biti u obvezi pohađati tečaj francuskog jezika na Sveučilištu Bordeaux Montaigne.

Sastavni dio natječaja je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.