Online AdriaBIM Academy

adria bim

Tvrtka e-DISTI, odnosno njihov odjel pod nazivom AdriaBIM koji se bavi distribucijom CAD/BIM softvera, u ponedjeljak 24. 10..2022. započinje držati online AdriaBIM Academy. Edukacija će biti potputno besplatna za sve studente koji koriste ili žele početi koristiti njene softvere.

Prvi softver iz kojeg će vršiti edukaciju je CYPE, odnosno točnije CYPE 3D koji je orijentiran na projektiranje čeličnih konstruckija, dok se može raditi i s drvetom, aluminijem, betonom i svim ostalim materijalima.

Prednosti CYPE 3D softvera su olakšan i ubrzan rad, automatsko rješavanje veza na konstrukciji, automatsko dimenzioniranje temelja i modeliranje armature, izračun statike, modeliranje, automatska dokumentacija i radionički nacrti.

Raditi će se projekt čelične konstruckije skladišta, modeliranje, statika, riješavanje veza, izrada dokumentacije i radioničkih nacrta.

Edukacija traje 5 dana, svaki dan po jedan školski sat odnosno 45 minuta.

Nakon obavljene prijave dobit ćete u roku 24 sata sve potrebne informacije na Vaš e-mail.

Link za prijavu za CYPE 3D je https://www.adriabim.com/academy.

Potrebno je otići na Student education i prijaviti se na CYPE 3D edukaciju. Za više informacija slobodno se obratite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tvrtka e-DISTI, odnosno njihov odjel AdriaBIM  se vesele zajedničkom druženju i novom učenju!