ACCESS 2022.

access 1

Članice naše udruge, Jana Milović i Maris Gardavski sudjelovale su na najvažnijem IACES-ovom događaju, ACCESS-u (Academic Congress of Civil Engineering Students) koji se održao u glavnom gradu Egipta, Cairu, od 30. rujna do 7. listopada 2022. godine.

"Bilo nam je iznimno zadovoljstvo sudjelovati na događaju poput ovog koji okuplja članove svih IACES udruga iz cijelog svijeta, a mi smo kroz 7 dana imale priliku sudjelovati na stručnim seminarima, upoznati nove kolege te posjetiti brojne kulturno-povijesne znamenitosti.
Ono što je zasigurno ostavilo trag na nama su priče o običajima i tradicijama naših kolega iz cijelog svijeta i sam grad Cairo.
Šetnja ulicama ovog grada, kušanje nove hrane i upoznavanje ritma života ljudi koji tamo žive, shvatite koliko smo svi različiti, a koliko možemo zajedno funkcionirati.

IACES je jedno predivno iskustvo i svakome od mlađih kolega bismo preporučili da se učlane jer toliko novoga možete naučiti i novih kolega upoznati, a to je ono što je najbitnije.

Ovim putem se želimo zahvaliti sljedećim partnerima koji su prepoznali važnost ovog događaja i svojim doprinosom pomogli pri odlasku na njega:
Općina Kiseljak
DA Poliklinika
Novaeteam d.o.o.
Sopa d.o.o. Posušje
Transportbeton d.o.o. Kiseljak
Fiskus d.o.o. Kiseljak"