Poziv studentima za rad na stručnom projektu

Poduzeće Zagreb inspekt (ZGI) radi na projektu izrade ''Studije o procjeni potrošnje energije i potencijalnim uštedama kroz provedbu mjera energijske efikasnosti u javnim zgradama u FBiH'' gdje u vrlo kratkom vremenu trebaju unijeti veliku količinu podataka za predmetne zgrade.

Pozivaju se studenti koji su zainteresirani za rad na navedenom projektu koji bi se odnosio na unošenje podataka iz izvora (upitnik ili audit) u excell tablice. Navedeni posao unošenja podataka provodio bi se prema prezentaciji (u kojoj će se prikazati postupak rada) koja će se organizirati na našem Fakultetu u utorak 6. 12. 2022. (okvirno u 14.00 sati) od strane poduzeća Zagreb inspekt i njihovih djelatnika.

Potrebno je da zainteresirani i prijavljeni studenti imaju svoje laptope sa instaliranim excellom.

Za navedeni angažman studenti će biti plaćeni. Procjena je da prosječno vrijeme unosa podataka iznosi 2 sata po objektu i naknada za navedeni rad iznosi 20 KM/objektu.

Molimo sve zainteresirane studente da se jave i prijave najkasnije do utorka 6. 12. 2022. do 12.00 sati u ured Dragana Katića ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..