Natječaj Sveučilišta Université Claude Bernard Lyon 1 za stipendiranje studentske prakse

municzs

Otvoren je natječaj za stipendiranje mobilnosti studenata Sveučilišta u Mostaru za Université Claude Bernard Lyon 1 za studentsku praksu za dvije (2) stipendije diplomskog studija Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru 2022./2023. u okviru Erasmus+ KA171 programa razmjene.

Rok za podnošenje prijava je 11. prosinca 2022.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2.CV ili poveznica na na novi obrazac;
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog (min B1);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Popunjen i potpisan ugovor o praksi od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici.
7. Kopiju putne isprave.

Preporuka studentima:

Pogledati na stranici Université Claude Bernard Lyon 1 mogu li pronaći adekvatni odjel na kojem bi mogli odraditi praksu, a koja bi bila kompatibilna s praksom na matičnoj ustrojbenoj jedinici kako bi se kao takva mogla priznati po povratku s mobilnosti. Kompatibilnost provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost mentora na matičnoj ustrojbenoj jedinici.

Sastavni dio natječaja je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.