Međunarodna znanstvena konferencija o suvremenim staklenim fasadama (ISCCGF - Zagreb 2023)

isccgf2023 1

Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira Međunarodnu znanstvenu konferenciju o suvremenim staklenim fasadama (ISCCGF - Zagreb 2023) koja će biti održana u Zagrebu 23. svibvnja 2023.

Konferencija će se fokusirati na širok spektar tema vezanih uz nove trendove u arhitekturi vezane za staklene fasade i ima za cilj okupiti stručnjake iz više institucija kao što su sveučilišta, upravne organizacije, arhitekte, inženjere, dizajnere, znanstvenike i fizičare, u okviru tema konferencije građenja, arhitekture , tehnologija, dizajn, konstrukcija, energetska učinkovitost, budućnost staklenih fasada zgrada itd. 

Autori su ljubazno pozvani da dostave svoje izvorne radove. Prihvaćeni radovi predstavljeni uživo na konferenciji bit će objavljeni u Zborniku radova konferencije, a odabrani govornici s najprikladnijim radovima bit će pozvani da predaju svoje proširene radove bez APC-a za obradu u časopisu PROSTOR (indeksiran u Web of Science Core Collection i drugim relevantnim indeksima baze podataka).

Ne plaća se kotizacija za sudjelovanje na konferenciji kao ni naknada za obradu članaka.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na web stranici konferencije.

Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici konferencije.