Obavijest o održavanju javne rasprave vezane za redovitu reviziju nastavnog plana i programa preddiplomskog sveučilišnog studija Geodezije i geoinformatike

Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije trenutačno prolazi kroz postupak redovite revizije nastavnih planova i programa propisane Pravilnikom o postupku donošenja novih i revizije postojećih studijskih programa na Sveučilištu u Mostaru (ur. broj: 01-993-1/22 od 23. veljače 2022.). U tu svrhu Fakultet, odnosno njegovi Studiji organiziraju javne rasprave u koje su uključeni nastavnici, poslodavci i njihovi zaposlenici (alumni), studenti, strukovna udruženja, predstavnici tržišta rada i druge relevantne organizacije.

Pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u javnoj raspravi vezanoj za redovitu reviziju nastavnog plana i programa preddiplomskog sveučilišnog studija geodezije i geoinformatike koja će se održati u petak, 24. veljače 2023. s početkom u 11 sati u vijećnici Fakulteta.

Unaprijed zahvaljujemo svima koji će se odazvati ovom pozivu i sudjelovati u javnoj raspravi, te svojim prijedlozima, primjedbama i komentarima doprinijeti konačnom prijedlogu nastavnog plana i programa preddiplomskog sveučilišnog studija geodezije i geoinformatike.