Natječaj za mobilnost osoblja Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru 2022./2023. i zimskom 2023./2024.

Otvoren je natječaj za stipendiranje jednotjednih razmjena osoblja Sveučilišta u Mostaru za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ KA107/171 programa za ljetni semestar akademske 2022./2023. i zimski semestar akademske 2023./2024. Popis visokoškolskih insitucija na koje se može prijaviti može se pronaći u sljedećoj tablici.

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac – potpisan,
2. CV ili poveznica na novi obrazac,
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik),
4. Pozivno pismo visokoškolske institucije za koju se kandidat prijavljuje,
5. Ugovor o mobilnosti za držanje nastave / usavršavanje - popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe s ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi (ako mobilnost bude odobrena ugovor potpisuje i        Prorektorica za međunarodnu suradnju).
6. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2)
7. Kopija putne isprave.

Sastavni dio ovog Natječaja su tablice kriterija za držanje nastave / usavršavanje sukladno kojima će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Napomena:
Potrebno pripaziti da se prijava odnosi na odgovarajuće područje kandidata te da za svaku točku bude poslan zaseban dokument u PDF formatu.
Prijave dostavljene izvan zadanog roka neće se uzeti u razmatranje.
Prednost će se dati kandidatima s manjim brojem ostvarenih mobilnosti.