Natječaj za mobilnost osoblja Sveučilišta u Mostaru za Masaryk University Staff Training (MUST) Week 2023

municzs

Otvoren je natječaj Sveučilišta Masaryk u Brnu za Staff Training (MUST) Week 2023 koji će se održati u od 5. do 9. lipnja 2023. godine. Za Sveučilište u Mostaru su predviđene dvije stipendije osoblja unutar Erasmus+ KA171 programa mobilnosti. Organizirani događaj se odnosi na područja koja se tiču poslova međunarodne suradnje, projektnog menadžmenta, administracije studenta, administracijske digitalizacije i međunarodnog marketinga.

Rok za podnošenje prijava je 25. svibnja 2023.

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac – potpisan,
2. CV ili poveznica na novi obrazac,
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik),
4. Ugovor o mobilnosti za držanje nastave / usavršavanje - popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe s ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi.
5. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2)
6. Kopija putne isprave.

Napomena:

Nepotpune i prijave poslane izvan zadanog roka neće se uzeti u razmatranje.
Potrebno pripaziti da se prijava odnosi na odgovarajuće područje kandidata te da bude poslana u PDF formatu za svaku točku zaseban dokument.
Tablica kriterija za odlaznu trening mobilnost sukladno kojoj će zaprimljene valjane prijave biti vrednovane je sastavni dio natječaja.