Produžen rok za prijavu na Natječaj Sveučilišta KU Leuven - tehnološki kampus u Ghentu za studentsku mobilnost u ljetnom semestru 2023./2024.

ku leuven

Produžen je rok za prijavu na natječaj Sveučilišta KU Leuven - tehnološki kampus u Ghentu za studentsku kreditnu mobilnost ili praksu u okviru Erasmus+ programa stipendiranja za ljetni semestar 2023./2024. u trajanju od 5 mjeseci. Natječaj se odnosi na studente završne godine drugog ciklusa i studente trećeg ciklusa. Studenti drugog ciklusa u svoj ugovor o mobilnosti trebaju uključiti istraživanje za diplomski rad, a studenti trećeg ciklusa u ugovor također trebaju uključiti projektno istraživanje ili istraživanje za doktorsku temu sukladno dogovoru s potencijalnim mentorom na gostujućoj instituciji.

Rok za podnošenje prijava je 25. rujna 2023.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2. CV ili poveznica na na novi obrazac;
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog jezika (min B2);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici;
7. Kopiju putne isprave.

Preporuka studentima:

- Pogledati na stranici KU Leuven mogu li pronaći adekvatnu akademsku/istraživačku ponudu koja bi bila kompatibilna programu studija na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koja bi kao takva mogla priznati po povratku. Kompatibilnost provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja studija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
Više o Erasmus+ programskoj mobilnosti studenata na KU Leuven dostupno je na sljedećoj poveznici.
Uobičajena je praksa KU Leuvena da studenti koji budu nominirani i prihvaćeni za mobilnost prije odlaska na gostujuću instituciju imaju online intervju na engleskom jeziku u svrhu provjere jezičnih kompetencija kandidata.

- Sastavni dio natječaja je tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata sukladno kojoj će zaprimljene prijave biti vrednovane.