VALJA NAMA PREKO 2019.

IACES CONF 2019 rev 2

 

PRVI POZIV

Organizatori ovogodišnje konferencije studenata građevinarstva i arhitekture „Valja nama preko 2019“ su: Građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru, Međunarodna udruga studenata građevinarstva IACES OG Mostar i Studentski zbor Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Kao i prethodnih godina, očekuje se sudjelovanje svih fakulteta iz regije i šire, koji pripadaju obitelji građevinskih, arhitektonskih, geodetskih i geotehničkih fakulteta. U službenom dijelu Konferencije studenti će izlagati i prezentirati radove iz područja građevinarstva, arhitekture, geotehnike, geologije i geodezije. Planira se i nekoliko terenskih obilazaka i razni oblici druženja.

Službeni jezik konferencije je engleski. Radovi se mogu slati osim na engleskom još i na hrvatskom, srpskom i bosanskom jeziku.

Rad bi trebali pripremiti studenti, a uz pomoć profesora i nastavnog osoblja matičnog sveučilišta.

Važni datumi:

ü  01.05.2019. godine (produženo do 01.06.2019. godine): Rok za prijavu sudjelovanja na Konferenciji (ispunjen i predan prijavni obrazac).

ü  01.07. 2019. godine: Rok za predaju sažetka.

ü  01.09. 2019. godine: Rok za predaju kompletnog rada.

Moći će se prijaviti i studenti bez rada, koji žele samo prisustvovati konferenciji. Link za ovu vrstu prijave sudjelovanja će biti otvoren od 01.05. – 15.09.2019. godine.

Sažetci svih radova će biti tiskani u zborniku sažetaka, koji će biti objavljen prije početka konferencije.

Radovi koji prođu recenziju biti će objavljeni u e-Zborniku, elektronički časopis Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, koji se nalazi u bazama EBSCO i HRČAK, što može biti važna referenca za studente i mlade istraživače, ali i fakultete iz kojih dolaze. Međutim, kao primarni i najvažniji rezultat ove konferencije, smatramo povezivanje smjerova studiranja, studenata i njihovo usmjeravanje prema aktualnim trendovima znanstvenog istraživanja.

Da biste prijavili sudjelovanje na konferenciji „Valja nama preko“, ispunite Prijavni Google-obrazac na sljedećem linku.