Poziv za dostavljanje radova za 28. broj e-ZBORNIKa, elektroničkog zbornika radova Građevinskog fakulteta

e zbornik n

Pozivamo sve zainteresirane autore za dostavljanje radova za 28. broj e-ZBORNIKa, elektroničkog časopisa Fakulteta građevinarstva, arhitekture i geodezije čije je objavljivanje planirano u prosincu 2024. godine.

U ovom časopisu poznatom pod podacima ISSN 2232-9080 (mrežno izdanje) i DOI: 10.47960/2232-9080, a koji je do sada uvršten u baze EBSCO, Hrčak, DOI i DOAJ objavljuju se znanstveni i stručni radovi iz područja građevinarstva, arhitekture i urbanizma, zaštite okoliša, geodezije te njima srodnih područja.

Svi znanstveni i stručni radovi prolaze kroz postupak dvostruke „slijepe“ recenzije, objavljuju se na hrvatskom i na engleskom jeziku, a objava radova je u potpunosti besplatna.

Mole se svi zainteresirani autori da svoje znanstvene i stručne radove dostave najkasnije do 20. listopada 2024. godine.

Upute za oblikovanje radova, obrazac za predaju radova kao i sve ostale potrebne informacije autori mogu pronaći putem sljedeće poveznice https://e-zbornik.gf.sum.ba/ ili dobiti direktno putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Ana Bošnjak, glavna urednica