Dana 18. 5. 2018. godine održano je zasjedanje godišnje Skupštine Alumni Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru (u daljem tekstu: AGFSVEMO) čiji zapisnik možete vidjeti na sljedećem linku.

Jedna od odluka Skupštine jeste da je usvojena visina godišnje članarine u iznosu od 20 KM. 

Plaćanje godišnje članarine može se izvršiti na dva načina:
• Gotovinski u uredu Tajnika udruge AGFSVEMO Dragana Katića na II katu zgrade Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
• Putem žiro računa udruge AGFSVEMO na broj 3381302270973319 kod Unicredit Bank d.d. Mostar sa naznakom za koga se uplaćuje i svrhom (članarina 2018. godina).

Mole se svi članovi udruge AGFSVEMO da svoje obveze prema uplati članarine izmire do kraja mjeseca lipnja 2018. godine. Popis svih članova udruge AGFSVEMO možete vidjeti na sljedećem linku.

Otvorena je nova e-mail adresa AGFSVEMO koja glasi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. koja će se koristiti u narednoj korespodenciji između članova AGFSVEMO. 

Također, pokrenut je forum na kojem se mogu registrirati svi članovi udruge AGFSVEMO te na taj način razmjenjivati informacije i davati prijedloge za rad udruge AGFSVEMO.

Tajnik udruge Alumni:
Mr. sc. Dragan Katić