sumarum 1   iss plavi2   Studomat plavi2   facebook icon2   instagram  youtubepng 1   linkedin logo    

 
 

Stručno povjerenstvo Agencije za znanost i visoko obrazovanje (www.azvo.hr) ovaj je tjedan, u sklopu postupka reakreditacije, obavilo posjet našem Sveučilištu.

reakreditacija 11

Posjet je uključivao razgovore s vodstvom Sveučilišta (rektorica, prorektori i pomoćnik rektorice), sa svima dekanima fakulteta, sa Uredom za osiguranje kvalitete Sveučilišta i predstavnicima Ureda za osiguranje kvalitete svake sastavnice, Stručnim timom ISS-a, te sa Studentskim zborom Sveučilišta. Ovi sastanci obavljeni su u vijećnici Građevinskog fakulteta u utorak 16. svibnja 2017.

reakreditacija 22

Od srijede 17. svibnja do petka 19. svibnja 2017. članovi Stručnog povjerenstva su obavljali cjelodnevne posjete pojedinim fakultetima. Građevinskom fakultetu je bila namijenjena srijeda 17. svibnja 2017. Članovi Stručnog povjerenstva prof. Peter Bak Frigaard, prof. Bojan Jerbić i koordinatorica i prevoditeljica Đurđica Dragojević obavili su razgovore s vodstvom Fakulteta (dekan, prodekani i tajnik), s radnom skupinom koja je izradila Samoanalizu, sa šefovima katedri i voditeljima znanstvenih i stručnih projekata, sa studentima i predstavnicima alumnija, te s nastavnicima. Također su obišli laboratorije, knjižnicu, studentsku referadu, računalne učionice i predavaonice u kojima je kratko prisustvovalo nastavi. 

sumarum 1  iss plavi2  Studomat plavi2  facebook icon2  instagram  youtubepng 1  linkedin logo

 
 
 

Istaknuto

modeliranje mostova 2018 11

 
 

BANNER IZ MEDIJA 1

zt2021 screen 3

 

Obrane diplomskih radova

 strucna praksa banner 1
 
nastavne baze banner 1 
 
gic01
 
e zbornik 01
 
nestabilnost31
 
uhgf01  USAUH 
 
alumni banner o
 
 
 
 
 
bkstone01 
 
 
uzpspp
 
 
iaces mostar logo – black
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
InAmath