sumarum 1   iss plavi2   Studomat plavi2   facebook icon2   instagram  youtubepng 1   linkedin logo    

 
 

Flyer All EN 2017 2

Cilj programa je da se studenti i apsolventi upoznaju sa organizacijom, poslovnim procesima i funkcioniranjem velikih i uspješnih kompanija, kako bi kasnije to znanje i iskustvo prenijeli kroz svoj budući radni angažman u BiH. U okviru ovog programa studenti viših semestara, apsolventi kao i oni koji su završili studij i stekli prvo radno iskustvo imaju priliku apsolvirati praksu u prestižnim njemačkim kompanijama u trajanju od 3 do 6 mjeseci. U programu sudjeluju njemačke firme iz različitih područja kao što su ekonomija, financije, energetika, automobilska industrija, elektrotehnika, informatika, mediji/germanistika, projektni menadžment, zaštita okoliša, arhitektura, građevina, poljoprivreda i druge.

Program financira Vlada SR Njemačke uz koordinaciju Odbora njemačkog gospodarstva za istočnu Europu. Program osigurava smještaj, putne troškove, zdravstveno osiguranje za vrijeme boravka u Njemačkoj te mjesečni džeparac.

Program stipendija njemačkog gospodarstva sprovodi se po dvanaesti put na području BiH, uz podršku Predstavništva njemačkog gospodarstva u BiH (AHK BiH) kao lokalnog partnera programa.

Apliciranje je moguće do 13. 11. 2017. godine. Više informacija i online prijave: www.stipendienprogramm.org.

sumarum 1  iss plavi2  Studomat plavi2  facebook icon2  instagram  youtubepng 1  linkedin logo

 
 
 

Istaknuto

modeliranje mostova 2018 11

 
 

BANNER IZ MEDIJA 1

zt2021 screen 3

 

Obrane diplomskih radova

 strucna praksa banner 1
 
nastavne baze banner 1 
 
gic01
 
e zbornik 01
 
nestabilnost31
 
uhgf01  USAUH 
 
alumni banner o
 
 
 
 
 
bkstone01 
 
 
uzpspp
 
 
iaces mostar logo – black
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
InAmath