Natječaj za mobilnost osoblja Sveučilišta u Mostaru u ljetnom semestru 2023./2024.

Otvoren je natječaj za stipendiranje jednotjednih razmjena osoblja Sveučilišta u Mostaru za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ KA171 programa za ljetni semestar akademske 2023./2024. Više informacija o vrsti mobilnosti te područjima na koje se iste odnose može se pronaći u sljedećoj tablici.

Zainteresirani kandidati trebaju dostaviti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:
1. Prijavni obrazac – potpisan,
2. CV ili poveznica na novi obrazac,
3. Motivacijsko pismo na engleskom jezik,
4. Pozivno pismo visokoškolske institucije za koju se kandidat prijavljuje ( ako kandidati ne dobiju pozivno pismo do isteka roka prijave, potrebno je to naglasiti prilikom podnošenja prijave),
5. Ugovor o mobilnosti za držanje nastave / usavršavanje - popunjen i potpisan od strane kandidata i odgovorne osobe s ustrojbene jedinice s koje kandidat dolazi,
6. Potvrda o znanju engleskog jezika (min. B2),
7. Preslika ugovora/odluke o radu,
8. Preslika putne isprave.

Sastavni dio ovog Natječaja su tablice kriterija za držanje nastave / usavršavanje sukladno kojima će zaprimljene prijave biti vrednovane.

Napomena:

- Ako se zainteresirani kandidati prijavljuju za više institucija i za oba tipa mobilnosti, nakon što Povjerenstvo vrednuje prijave, svaki kandidat će biti odabran samo za jedno sveučilište i za jedan tip mobilnosti.

- Potrebno pripaziti da se prijava odnosi na odgovarajuće područje kandidata te da bude poslana u PDF formatu.

- Prijave dostavljene izvan zadanog roka neće se uzeti u razmatranje.

- Prednost će se dati kandidatima koji prethodno nisu ostvarili niti jednu mobilnost.