Poziv za sudjelovanje u istraživačkim centrima EUPeacea

 

Otvoren je poziv za sudjelovanje u istraživačkim centrima EUPeacea, alijansi u kojoj je Sveučilište u Mostaru aktivno uključeno. Ovi centri proizlaze iz sinergije sveučilišta u okviru EUPeacea te potiču znanstveno-istraživački rad. Njihova je osnovna svrha poticanje izvrsnih interdisciplinarnih istraživanja.

Već su aktivna dva istraživačka centra:

1. „Research Hub on Security and Conflict Transformation“

2. „Research Hub on Climate Science and Just Transition“

Ovaj poziv je pokrenut kako bi se stvorila najmanje tri dodatna istraživačka centra EUPeacea. Poziv je otvoren za istraživače sa svih devet partnerskih sveučilišta unutar EUPeacea, a obuhvaćaju sva znanstvena područja i discipline. Sve detalje o aktivnostima i načinu prijave možete pronaći u sljedećem dokumentu.

Zainteresirani kandidati ispunjeni izraz interesa trebaju poslati na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15. svibnja 2024. u 12 sati po srednjoeuropskom vremenu. Odluka o dodatnim istraživačkim centrima

EUPeacea bit će objavljena do 15. lipnja 2024., a svi prijavljeni kandidati bit će obaviješteni pojedinačno.

Za sva dodatna pitanja možete poslati upit na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..