Natječaj Sveučilišta u Valenciji za stipendiranje studentske mobilnosti u zimskom semestru 2024./2025.

univa 2

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Valenciji za stipendiranje studentske mobilnost u okviru Erasmus+ programa u trajanju od pet mjeseci u zimskom semestru 2024./2025. 

Studenti preddiplomskog studija mogu se prijaviti za mobilnost.

Rok za podnošenje prijava je 27. svibnja 2024.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2. CV ili poveznica na novi obrazac;
3. Motivacijsko pismo (engleski jezik);
4. Potvrdu o znanju engleskog ili španjolskog jezika B1 (ovdje pogledati jezične zahtjeve);
5. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice na hrvatskom i engleskom jeziku;
6. Kopiju putne isprave;
7. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici – prodekan/ koordinator za međunarodnu suradnju.

- pogledati na stranici Sveučilišta u Valenciji mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici.
- Studenti su obvezni upisati u ugovor o učenju najmanje 18 ECTS na Sveučilištu u Valenciji od kojih najmanje 50% mora biti na studijskom programu koji studiraju na UJ SUM-a.
Uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.