Natječaj Sveučilišta u Mariboru za studentsku mobilnost u ljetnom semestru 2024./2025.

uni_maribor.jpg

Otvoren je natječaj Sveučilišta u Mariboru za studentsku mobilnost na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiju u okviru Erasmus+ KA171 programa mobilnosti u ljetnom semestru akademske godine 2024./2025. Za Bosnu i Hercegovinu je odobreno 9 stipendija i 2 potpore za studente umanjenih mogućnosti.  

Rok za podnošenje prijava je 21. listopada 2024.

Zainteresirani studenti trebaju poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sljedeću dokumentaciju:

1. Prijavni obrazac;
2. CV europass;
3. Motivacijsko pismo potpisano (engleski jezik - najviše 1 stranica A4 formata);
4. Prijepis ocjena s matične ustrojbene jedinice za sve studijske godine na hrvatskom i engleskom jeziku s istaknutim prosjekom ocjena;
5. Potvrdu o upisu na studijski program matičnog fakulteta u akademskoj godini 2024./2025. (engleski jezik);
6. Potvrdu o znanju engleskog jezika (najmanje B2);
7. Popunjen i potpisan ugovor o učenju od strane studenata i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici;
8. Studenti koji se prijavljuju za izradu diplomskog, magistarskog ili doktorskog rada trebaju priložiti i plan aktivnosti potvrđen od strane studenta i odgovorne osobe na ustrojbenoj jedinici Sveučilišta u Mostaru;
9. Prijava za dodatno financiranje studenata umanjenih mogućnosti;
10. Presliku putne isprave.

- pogledati na stranici Sveučilišta u Mariboru mogu li pronaći adekvatne kolegije, koji su kompatibilni s kolegijima na matičnoj ustrojbenoj jedinici i koji bi se mogli priznati kao takvi po povratku. Kompatibilnost kolegija provjeriti s koordinatorom za međunarodnu suradnju uz suglasnost voditelja kolegija na matičnoj ustrojbenoj jedinici. 

Uz tekst natječaja se prilaže tablica kriterija za odlaznu mobilnost studenata.